Vælg en side

Doc Houlind´s revival Allstars feat. Sarah Spencer (UK)

Bandet består af yngre og ældre musikere bl.a. et par tidligere medlemmer af Papa Bue’s Viking Jazzband, med en fælles interesse  for den tidlige improvisoriske musik – New Orleans jazzen – som den f.eks. blev præsenteret af de største  amerikanske orkestre, der var med til at skabe revival jazz perioden. Netop det der udgjorde jazzboomet i 60’erne og 70’erne i Europa.

DOC oprettede dette band i 1992 efter sin Papa Bue-tid og fik tilknyttet den konservatorieuddannet klassisk fløjtenist – Jesper Capion Larsen – som en ubestridt mester på klarinetten. I 2004 skiftede Doc Houlind fra trommerne til trompet og finder sin trompet-inspiration hovedsagelig fra Bunk, Howard og Louis Armstrong.

Som ekstra krydderi medbringer Doc Sarah Spencer, som et kendt ansigt på den internationale traditionelle jazz scene. Sarah spiller flere instrumenter og er desuden en glimrende blues sangerinde men er dog mest kendt for sit spil på tenorsaxofonen. Hendes forbillede er Emanuel Paul der bedst huskes for sine mange år i Kid Thomas’ band. Sarah Spencer’s spil lader ingen tvivl om hendes store kærlighed for den ’ægte’ New Orleans jazz og men sin pågående stil er hun er ikke bange for ’at trykke den af.

Dato

28 okt 2018

Tidspunkt

15:00 - 18:00

Entré

Medlemmer kr. 50 / Gæster kr. 80
Drop Inn

Sted

Drop Inn
Kompagnistræde 34, 1208 KBH K
QR Code