Hans Ingelstam Jubilee Concert feat. Niels ”Flipper” Stuart (sax)

Hans Ingelstam har siden 60´erne været en af Sveriges mest kendte jazztrombonister. I 2019 er det 60 år siden han fik sin første solistpris i en jazzkonkurrence. Hans Ingelstam har spillet i flere internationale sammenhænge, bl.a. med legendariske Jazzin`Jacks i 30 år. De seneste år har Hans Ingelstam været fast medlem af Dixie For You, Norbert Susemihl`s Joyful Gumbo samt spillet i forskellige kombinationer, bl.a. med sin søn, trompetist Bjørn Ingelstam.

Ved denne jubilæumskoncert i Long John Jazzklub medvirker Niels ”Flipper” Stuart på tenorsax og tværfløjte. Flipper er en af Danmarks bedste swingmusikere og har samarbejdet med Hans Ingelstam, både i Dixie For You og som gæstesolist i Ingelstams egen grupper. Musikken er et godt mix af traditionel og melodisk swing-jazz med perler fra “The American Songbook”.

Udover Hans Ingelstam, trombone og sang og Flipper, tenorsax og sang, medvirker nogle af Danmarks bedste unge jazzmusikere: Mads Søndergård, piano, Matthias Flemming Petri, bas og Andreas Fryland, trommer.

Dato

29 sep 2019

Tidspunkt

15:00 - 18:00

Entré

Medlemmer kr. 50 / Gæster kr. 80
Drop Inn

Sted

Drop Inn
Kompagnistræde 34, 1208 KBH K
QR Code